News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Școala Arădeană de Sudură a deschis porţile pentru cea de-a şasea promoţie de sudori Școala Arădeană de Sudură a deschis porţile pentru cea de-a şasea promoţie de sudori
Please follow and like us:
Pin Share

Școala Arădeană de Sudură a deschis porţile pentru cea de-a şasea promoţie de sudori, meserie căutată în majoritatea branșelor industriei autohtone și nu numai.

Seriozitatea şi profesionalismul pe care cursanţii îl întâlnesc la una dintre cele mai moderne Şcoli de Sudură, cea din Arad, care funcţionează sub egida Filialei Arad a Confederaţie Patronatului Roman atrage din ce în ce mai mulţi cursanţi, fie tineri care îşi doresc o meserie, fie oameni maturi care îşi doresc o nouă calificare.

Dacă până acum cursanţii au provenit în mare majoritate din rândul arădenilor acum cei care s-au înscris la curs sunt din judeţele Hunedoara şi Gorj.

 „Sunt foarte mândru să văd  că o nouă grupă de sudori s-a înscris la cursurile şcolii noastre. Avem  cursanţi din rândul tinerilor, dar şi oameni trecuţi de prima tinereţe care îşi doresc o nouă şansă, iar ceea ce mă buură este faptul că am început să fim cătaţi de tineri din ţară, respectiv din  Lupeni – Hunedoara şi Gorj. Nu pot decât să fiu mândru că seriozitatea lectorilor a dus faima şcolii noastre şi tot mai mulţi tineri se îndreaptă spre noi. Este o dovadă că meseria de sudor este una căutată şi a avea o calificare este din ce în ce mai important. Sper ca pe viitor şcolile de meserii să fie tot mai căutate şi tinerii să înţeleagă că este mai corect să ai o meserie şi să o practici decât să fi şomer cu studii superioare”, a declarat Ioan Marin Crişan, preşedintele Filialei Arad a Confederaţie Patronatul Român.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *