News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Stimaţi parlamentari,

 Vă scriu în numele a peste 35.000 de arădeni, care au semnat în ultimele două luni pentru susţinerea Moţiunii Populare ce urmează a fi dezbătută în Parlament săptămâna viitoare. Arădeni pe care dumneavoastră îi reprezentaţi în Senat şi Camera Deputaţilor.

 România are, în 27 octombrie,  şansa de a părăsi muchia prăpăstiei, renunţând – prin adoptarea Moţiunii Populare – la serviciile celui mai incompetent guvern pe care l-a avut în istoria ei.

 Pe 27 octombrie, în Parlament, nu o să aveţi de ales între un partid sau altul. O să aveţi de ales între a schimba un Guvern compromis, care refuză să îşi recunoască eşecul, şi a păstra actualul haos economic şi politic creat de domnul Emil Boc şi oamenii pe care i-a instalat în Palatul Victoria.

 Ştiu că în sinea dumneavoastră îmi daţi dreptate: Emil Boc trebuie să plece. Pentru că şi dumneavoastră, ca şi mine, cunoaşteţi starea de spirit a oamenilor din toată ţara, nu doar din judeţul Arad. Aveţi o obligaţie faţă de cei peste 90% dintre românii care consideră că ţara este condusă într-o direcţie greşită. Aveţi o datorie faţă de milioanele de români al căror nivel de trai s-a degradat continuu în ultimii ani. Dumneavoastră, ca parlamentari, aveţi acum şansa de a schimba lucrurile!

 Deja aţi făcut un prim pas: unii dintre dumneavostră aţi votat în Camera Deputaţilor proiectul de lege al PSD privind micşorarea TVA la alimentele de bază şi cel privind neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei. Şi asta chiar dacă Guvernul Boc s-a împotrivit. Aţi recunoscut că aşa nu se mai poate.

 Stimaţi senatori şi deputaţi din colegiile judeţului Arad,

 Aveţi o obligaţie morală şi politică faţă de arădenii care v-au acordat votul lor, să puneţi umărul la reinstaurarea normalităţii. Iar primul pas pentru aceasta îl reprezintă, fără îndoială, adoptarea Moţiunii Populare şi dărâmarea acestui guvern. Orice clipă în care Guvernul mai rămâne în funcţie, înseamnă încă un pas spre colaps şi distrugere.

 Un ultim lucru: nu uitaţi că votul este secret. Puteţi vota aşa cum vă îndeamnă conştiinţa. Nu mai trebuie să vă ascundeţi după obligaţii de partid.

 Dorel CĂPRAR

Preşedintele PSD Arad

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *