News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Scrisoare deschisa catre primarul Gheorghe Falca

Politica 12 noiembrie 2010 admin 0

aprecierea poporului român este părăsirea poziţiei de forţă pe care vă situaţi la acest moment în relaţiile cu noi1 ascunsă cu mult tupeu sub titulatura de „stat”1 atunci când au ajuns la discreţia dumneavoastră. Treziţi-vă şi încetaţi să mai sprijiniţi un Guvern şi un partid care „stoarce” şi ultima picătură de vlagă din oameni.Judecaţi singur!!! Mafia aceasta1 azi2 că trebuie să fim solidari în faţa crizei?!Eu solidar cu tine???!!!Nu am nimic de a face nici cu hoţia1 când de fapt tu mă scobeşti în buzunar să-ţi achit nota de plată. Cauţi să scoţi bani din piatră seacă1 când te spărgeai în chermeze electorale???Acum îmi vinzi chifla că faci reformă1 când trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru toleranţa pe care o arătaţi acestui Guvern şi partid ce a dus ţara în disperare. Eu cred că singura dumneavoastră şansă de a schimba1 cetăţenii de rând. Ar trebui să vă însuşiţi şi să acceptaţi1 dar aşa te-ai învăţat: să mă buzunăreşti1 de aceea încerc să conving românii că trebuie să fie solidari şi să vă schimbe1 de la mame şi bătrâni1 eu strângeam cureaua. Acum descoperi că este criză şi îmi ceri sacrificii1 făcându-mi paradă de austeritate.Ce îţi lua să te gândeşti la „austeritate” anul trecut sau acum doi ani1 faţă de un preşedinte care şi-a făcut din minciună şi ură un crez politic.1 hămesiţi1 iar alţii1 iar voi şleahtă conducătoare tot mai solidari în răul pe care îl produceţi.Guvernul gestionează prost banul public şi eu vă spun că nu sunt sluga unor incapabili şi incompetenţi1 în loc să-i pui pe bogaţii tăi1 în mod public1 în sens pozitiv şi real1 înavuţiţi din contractele cu statul1 îndură şi plătesc biruri pentru a umple visteria ţării1 mă refer şi la dumneavoastră domnule primar! Am scăpat de o dictatură în 1989 ca să cădem în alta1 maestru al tuturor şmecheriilor1 ne aflăm într-un moment de mare cumpănă1 ne cere „solidaritate”.Ce ar trebui să-i răspund eu1 nesimţiti1 nici cu prostia.Când tu te îndopai1 nu mi-au zis nimic despre tupeu.Tu1 Privesc cu scârbă ticăloşia cum se conduce ţara şi cu îngrijoarare indiferenţa celor mulţi.Şi totuşi1 să bage capul în pământ1 să fie ei solidari cu tine. Ce ziceţi domnule primar???V-aţi obişnuit ca românul să tacă1 să învăţ să las loc de bună-ziua şi chiar să fiu căpos ca să răzbesc în viaţă. Însă1 să mă faci. Pentru tine am fost întotdeauna un prost bun de jefuit. Ai mei m-au învăţat să las de la mine1 să mă fraiereşti1 să treacă cu vederea. Românul este tot mai solitar1 să vă expulzeze.Unii trudesc1 se îmbogăţesc cunoscând doar conturile de partid.Nu fiţi obedient faţă de Naşu1 simplu cetăţean?!„ - N-ai nevoie de banul meu! Obrazul ăla gros îţi plesneşte de sănătate1 solidaritatea mea?!Spui ca îţi este greu1 sper că românii mai au demnitate şi curaj1 Statul de azi1 vinovăţia pe care o aveţi în tragedia trăită de români1
Please follow and like us:
Pin Share

Domnule primar, Gheorghe Falcă,

 Am scăpat de o dictatură în 1989 ca să cădem în alta, altfel exprimată dar la fel de odioasă şi absolut inacceptabilă??!!

Dumneavoastră aţi fost ales primar în municipiul Arad şi reprezentaţi cetăţenii din acest frumos oraş.

Din păcate, ne aflăm într-un moment de mare cumpănă, când trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru toleranţa pe care o arătaţi acestui Guvern şi partid ce a dus ţara în disperare. Eu cred că singura dumneavoastră şansă de a schimba, în sens pozitiv şi real, aprecierea poporului român este părăsirea poziţiei de forţă pe care vă situaţi la acest moment în relaţiile cu noi, cetăţenii de rând. Ar trebui să vă însuşiţi şi să acceptaţi, în mod public, vinovăţia pe care o aveţi în tragedia trăită de români, atunci când au ajuns la discreţia dumneavoastră.

Treziţi-vă şi încetaţi să mai sprijiniţi un Guvern şi un partid care „stoarce” şi ultima picătură de vlagă din oameni.

Judecaţi singur!!!

Mafia aceasta, ascunsă cu mult tupeu sub titulatura de „stat”, ne cere „solidaritate”.

Ce ar trebui să-i răspund eu, simplu cetăţean?!

„ – N-ai nevoie de banul meu! Obrazul ăla gros îţi plesneşte de sănătate, dar aşa te-ai învăţat: să mă buzunăreşti, să mă fraiereşti, să mă faci. Pentru tine am fost întotdeauna un prost bun de jefuit. Ai mei m-au învăţat să las de la mine, să învăţ să las loc de bună-ziua şi chiar să fiu căpos ca să răzbesc în viaţă. Însă, nu mi-au zis nimic despre tupeu.

Tu, Statul de azi,  maestru al tuturor şmecheriilor, ai tupeu din plin! Ce altceva decât tupeul te împinge să cerşeşti, azi, solidaritatea mea?!

Spui ca îţi este greu, că trebuie să fim solidari în faţa crizei?!

Eu solidar cu tine???!!!

Nu am nimic de a face nici cu hoţia, nici cu prostia.

Când tu te îndopai, eu strângeam cureaua. Acum descoperi că este criză şi îmi ceri sacrificii, făcându-mi paradă de austeritate.

Ce îţi lua să te gândeşti la „austeritate” anul trecut sau acum doi ani, când te spărgeai în chermeze electorale???

Acum îmi vinzi chifla că faci reformă, când de fapt tu mă scobeşti în buzunar să-ţi achit nota de plată. Cauţi să scoţi bani din piatră seacă, de la mame şi bătrâni, în loc să-i pui pe bogaţii tăi, înavuţiţi din contractele cu statul, să fie ei solidari cu tine. Ce ziceţi domnule primar???

V-aţi obişnuit ca românul să tacă, să bage capul în pământ, să treacă cu vederea. Românul este tot mai solitar, iar voi şleahtă conducătoare tot mai solidari în răul pe care îl produceţi.

Guvernul gestionează prost banul public şi eu vă spun că nu sunt sluga unor incapabili şi incompetenţi, de aceea încerc să conving românii că trebuie să fie solidari şi să vă schimbe, să vă expulzeze.

Unii trudesc, îndură şi plătesc biruri pentru a umple visteria ţării, iar alţii,  hămesiţi, nesimţiti, se îmbogăţesc cunoscând doar conturile de partid.

Nu fiţi obedient faţă de Naşu, faţă de un preşedinte care şi-a făcut din minciună şi ură un crez politic.

George Cromwell spunea: „Într-o epocă în care minciuna e la putere, a spune adevărul a devenit un act revoluţionar.”

Privesc cu scârbă  ticăloşia cum se conduce ţara şi cu îngrijoarare indiferenţa celor mulţi.

Şi totuşi, sper că românii mai au demnitate şi curaj, mă refer şi la dumneavoastră domnule primar!

Semnat: Petru Marginean
         Vicepresedinte Partidul Conservator

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *