News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Se asfalteaza Dealul Viilor, drum ce uneste Ineul de Silindia Se asfalteaza Dealul Viilor, drum ce uneste Ineul de Silindia
Please follow and like us:
Pin Share

Săptămâna trecută au început lucrările de asfaltare a drumului DC 29, mai precis drumul care leagă orașul Ineu de comuna Șilindia, drum care până acum era greu accesibil mașinilor. Astfel, această rută, devine accesibilă celor care vor să meargă în direcția Satu Mic – Șilindia – Târnova. Acest drum va duce la o mai bună accesibilitate la Dealul Viilor, fiind destinat atât ca scop util dar și turistic.

„Drumul care asfaltează Dealul Viilor va fi realizat cu fonduri obținute de la Consiliul Județean Arad. Porțiunea de 1.5 km de drum asfaltat , cu rigole, va costa 500.000 de lei și sperăm ca până la sfârșitul săptămânii să-l putem da în folosință” a declarat primarul orașului Ineu, Călin Abrudan.

Astfel, odată cu finalizarea acestui drum, Ineul va fi legat de comuna Șilindia cu un drum mai scurt cu 10 km decât cel uzual, primarul Călin Abrudan spunând că acest drum fiind turistic este potrivit autovehiculelor mici, nefiind indicat autovehiculelor cu tonajul mare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *