News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Secţia ATI din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va fi reabilitată cu un million RON

Local 24 februarie 2011 admin 0

atât în reţeaua Ministerului Sănătăţii1 Attila Cseke (foto)1 care a alocat în acest sens suma de un milion de lei.Ministrul Sănătăţii1 cât şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale. Este vorba despre secţiile de ATI din 41 de spitale din ţară.„Am declarat că priorităţile anului acesta pentru investiţii sunt în domeniile on1 indiferent de subordonare vor raporta rezultatele obţinute în luna anterioară1 Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara (2.000.000 lei)1 Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL „Prof dr. Hociotă” Bucureşti (1.000.000 lei) şi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu-Mare (1.000.000 lei).În vederea cunoaşterii permanent1 Institutul Oncologic Prof. dr. Alexandru Trestioreanu (2.000.000 lei)1 într-o primă etapă1 Ministerul Sănătăţii a solicitat unităţilor sanitare o evaluare a necesarului de lucrări a spaţiilor în care se desfăşoară activitatea secţiilor ATI.Cele mai multe fonduri au fost repartizate pentru S1 prin care spitalele1 prin intermediul direcţiilor de sănătate publică. Acţiunile care trebuie derulate de spitale pentru modernizarea şi reabilitarea secţiilor ATI vor fi stabilite de către unităţile sanitare.1 s-a instituit un sistem lunar de raportare1 Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va fi reabilitată anul acesta printr-un program al Ministerului Sănătăţii1 Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Oradea (1.500.000 lei)1 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad (1.000.000 lei)1 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova (1.000.000 lei)1 Spitalul Clinic Universitar de Urgenţă Bucureşti (1.000 000.lei)1
Please follow and like us:
Pin Share

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va fi reabilitată anul acesta printr-un program al Ministerului Sănătăţii, care a alocat în acest sens suma de un milion de lei.
Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke (foto), a aprobat demararea programului pentru reabilitarea secţiilor de anestezie şi terapie intensivă din mai multe spitale publice aflate, atât în reţeaua Ministerului Sănătăţii, cât şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale. Este vorba despre secţiile de ATI din 41 de spitale din ţară.
„Am declarat că priorităţile anului acesta pentru investiţii sunt în domeniile oncologie şi terapie intensivă. După ce am alocat peste 150 milioane de lei pentru programul de investiţii în secţiile şi centrele de oncologie din ţară, acum suntem în măsură să începem programul de investiţii în secţiile de ATI din mai multe spitale”,  a declarat ministrul Sănătăţii.
În vederea introducerii acestui program, într-o primă etapă, Ministerul Sănătăţii a solicitat  unităţilor sanitare o evaluare a necesarului de lucrări a spaţiilor în care se desfăşoară activitatea secţiilor ATI.
Cele mai multe fonduri au fost repartizate pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj (3.000.000 lei), Institutul Oncologic Prof. dr. Alexandru Trestioreanu (2.000.000 lei), Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara (2.000.000 lei), Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Oradea (1.500.000 lei), Spitalul Clinic Universitar de Urgenţă Bucureşti (1.000 000.lei), Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad (1.000.000 lei), Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova  (1.000.000 lei), Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL „Prof dr. Hociotă” Bucureşti (1.000.000 lei) şi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu-Mare (1.000.000 lei).
În vederea cunoaşterii permanente a stadiului în care se derulează programul, s-a instituit un sistem lunar de raportare, prin care spitalele, indiferent de subordonare vor raporta rezultatele obţinute în luna anterioară, prin intermediul direcţiilor de sănătate publică. Acţiunile care trebuie derulate de spitale pentru modernizarea şi reabilitarea secţiilor ATI vor fi stabilite de către unităţile sanitare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *