News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți, cere demisia prefectului Secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți, cere demisia prefectului
Please follow and like us:

Că dacă toate sunt cu josu-n sus, și al nos’t primar cere tot mai insistent refugiați, o fi vreo problemă cu fochiștii de la CET, un alt lider important al PDL, scuze PNL, cere demisia prefectului pentru că face jocul PSD, nu pe problema căldurii, că doar nu pentru aia este plătit. Să reamintim cititorilor că vorbim despre secretarul PDL, scuze PNL Arad, Ioan Plaveți, renumerat îndestul pentru infima activitate care o face la locul de muncă, pe care nu-l prea vizitează, și anume CET Arad, o societate aflată în pragul falimentului.

Secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii cer demisia Prefectului pentru că, spun aceștia, face jocurile de culise ale PSD și nu este apolitic așa cum îl obligă legea.

            „Cazul la care vreau să mă refer astăzi face trimitere către Prefectul Județului Arad, care ne demonstrează din nou că nu este apolitic, ci răspunde la comanda PSD. Mă refer acum la cazul de la Cărand, unde PSD a trimis o adresă către Instituția Prefectului prin care se spunea că unui ales local PSD i se retrage sprijinul politic, drept urmare acesta urmând să-și piardă de drept mandatul. Dincolo de diferența de nuanțe între retragerea sprijinului politic și excluderea din partid, este de-a dreptul uimitoare rapiditatea cu care Prefectul a acționat în acest caz. Dacă în cazuri relativ asemănătoare în care era vorba despre aleși locali ai PNL, Prefectul a uzat toate cele 30 de zile prevăzute de lege pentru luarea unei decizii, în cazul de față Prefectul a emis ordinul de încetare a mandatului acelui ales local exact în aceeași zi în care a fost transmisă adresa PSD. Este evident că Prefectul nu este imparțial așa cum îl obligă legea, făcând parti-pris-uri pentru PSD, motiv pentru care îi cerem demisia”, a declarat secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveți.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.