News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania – Fratia, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Asociatia Centrul Roman de Initiative, anunță organizarea, în perioada 24.05  – 26.05 2012, la MONEASA, Jud. Arad, a seminarului de lucru privind Piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local, in cadrul proiectului strategic „Dialogul social – catre o ruta flexibila pentru ocupare si incluziune”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni”.

In perioada 24.05 – 26.05.2012 va avea loc la Moneasa, Hotel MONEASA, seminarul regional de lucru privind Piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local, organizat cu sprijinul  Uniunii Judetene CNSLR-Fratia Filiala Arad.

Seminarul regional de lucru privind piata muncii si ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local este al noualea seminar regional din seria actiunilor locale planificate in cadrul proiectului strategic Dialogul social – catre o ruta flexibila pentru ocupare si incluziune si are ca scop promovarea initiativelor comune in domeniul ocuparii si incluziunii sociale in cadrul comisiilor de dialog social teritoriale. În urma celor 16 seminarii regionale de lucru planificate, se vor elabora 8 planuri  teritoriale de actiune pentru promovarea dialogului social la nivel local, aferente celor 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

La seminar sunt invitati sa participe reprezentanti ai partenerilor sociali (organizatii sindicale si patronale), reprezentanti ai altor categorii de grup tinta – asociatii profesionale si alte organizatii ale Societatii Civile.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati: CNSLR – Fratia, Str. Cristian Popisteanu nr. 1–3, sector 1, Bucuresti; telefon 021.312.43.47; fax 021.313.59.38; [email protected]; Centrul Român de Initiative: telefon 021.310.08.90; fax: 021.313.09.66;  e-mail: [email protected].

Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *