News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ioan cristina

Senatorul USL de Arad Ioan Cristina le cere explicaţii reprezentanţilor PDL pentru situaţia în care a ajuns Aeroportul Internaţional Arad, care de la construirea autostrăzii întâmpină serioase probleme, mai multe aeronave fiind nevoite să aterizeze la Timişoara, din motive de siguranţă.

„Observ cu stupoare că de la construcţia autostrăzii în imediata apropiere a Aeroportului, acesta devine pe zi ce trece tot mai nefuncţional. Am văzut zilele trecute că o altă aeronavă a fost nevoită să aterizeze la Timişoara. Vreau să-i întreb pe cei care au stabilit traseul autostrăzii în imediata apropiere a acestuia dacă asta a fost adevărata lor intenţie, să îngroape definitiv aeroportul arădean? Dacă nu, să iasă public şi să spună: am greşit, dar am avut noi interesele noastre acolo şi am decis că acestea cântăresc mai greu decât cele ale Aradului”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Ioan Cristina a declarat că situaţia în care a ajuns Aeroportul Internaţional Arad este reprezentativă pentru modul în care au înţeles să facă administraţie cei de la PDL: în interes propriu şi în dauna cetăţenilor!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *