News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Senatorul Ioan Cristina face apel la reponsabilitate şi conştiinţa fiecăruia Senatorul Ioan Cristina face apel la reponsabilitate şi conştiinţa fiecăruia
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Ioan Cristina face un apel la responsabilitate şi la conştiinţa fiecăruia în contextul înmulţirii cazurilor de îmbolnăvire cu COVID 19 în ţara noastră.

Senatorul afirmă că este imperios necesar ca, dincolo de propria protecţie, să încerce fiecare să-i protejeze şi pe cei din jur, printr-o conduită responsabilă.

„Cred că a venit momentul să demonstrăm că suntem civilizaţi, avem conştiinţă şi ştim să urmăm nişte reguli de bun simţ, pe care le cunoaşte toată lumea, sau ar trebui să le cunoască, pentru a limita răspândirea acestui virus. Nu cred că e atât de greu să păstrăm distanţa unii faţă de alţii şi să strănutăm în cot, de exemplu, nu în palme – aşa cum am văzut că încă fac mulţi. De asemenea, nu e foarte greu să ne spălăm pe mâini şi să nu ducem mâinile la faţă înainte de a ne fi spălat”, afirmă senatorul arădean.

Acesta spune că are încredere că cei mai mulţi cetăţeni se vor comporta ca atare, mai ales că o vorbă din popor spune că „paza bună trece primejdia rea”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *