News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Senatorul Ioan Cristina a fost ales vicelider al grupului parlamentar PNL din Senat Senatorul Ioan Cristina a fost ales vicelider al grupului parlamentar PNL din Senat
Please follow and like us:
Pin Share

În cursul zilei de ieri senatorul liberal Ioan Cristina a depus jurământul  în Parlamentul României alături de colegii care şi-au câştigat mandatul din noul legislativ, în urma alegerilor din 11 decembrie.

Astăzi, senatorul arădean Ioan Cristina a fost ales vicelider a grupului parlamentar PNL din Senat pentru următorii patru ani. Senatorul Cristina consideră că această numire îl onorează, dar cu siguranță responsabilitățile și așteptările vor fi mult mai mari:„Mă simt mândru de faptul că arădenii au considerat că munca mea în Parlament merită să continue, iar pentru asta nu pot decât să le mulţumesc. Astăzi colegii mei m-au ales vicelider al grupului parlamentar PNL din Senat, funcţie pe care o voi onora cu seriozitate, determinare şi multă muncă. Este evident faptul că acum este momentul pentru reclădirea României, pentru continuarea proiectelor vitale ţării, dar şi pentru Arad, iar pentru asta începem să muncim de azi. Votul de încredere primit din partea arădenilor este un imbold pentru a merge mai departe, chiar dacă perioada următoare va fi dificilă, însă sunt sigur că atât eu cât şi colegii mei din Partidul Naţional Liberal ne vom ridica la nivelul aşteptărilor pe care arădenii le au faţă de noi” a declarat senatorul PNL, Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *