News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Senatorul Ioan Cristina solicită o atenţie deosebită  pentru situaţia de la Seleuş Senatorul Ioan Cristina solicită o atenţie deosebită  pentru situaţia de la Seleuş
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul Ioan Cristina solicită Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să acorde o atenţie deosebită situaţiei de la Seleuş, unde funcţionarea administraţiei locale este pusă în pericol de infectările cu noul coronavirus.

„Autorităţile abilitate trebuie să fie foarte atente, să ia de urgenţă orice măsuri se impun astfel încât funcţionarea administraţiei locale din Seleuş să nu fie pusă în pericol”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul este alături de administraţia şi de locuitorii comunei în aceste zile în care virusul a fost confirmat în localitate, inclusiv primarul Cristian Branc şi alţi angajaţi ai primăriei fiind infectaţi. „Sunt alături de prietenul meu Cristi Branc și de familia lui, de întreaga comunitate din Seleus, și le doresc sa treacă cu bine peste acest moment dificil. Fiți responsabili, multă sănătate tuturor!”, a fost mesajul senatorului liberal pentru cei din Seleuş.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *