News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Senatorul Mihai Fifor cere ministrului Vela o anchetă și demiterea prefectului Senatorul Mihai Fifor cere ministrului Vela o anchetă și demiterea prefectului
Please follow and like us:
Pin Share

Pe o postare de pe facebook, senatorul Mihai Fifor cere ministrului de interne, Marcel Vela, o anchetă la Prefectura Arad și demiterea prefectului Stoian, după abuzurile grave săvârșite contra unui jurnalist arădean.

„Este inadmisibil ca, in 2020, intr-un stat european, reprezentantul unei institutii publice sa isi foloseasca functia abuziv, pentru a intimida un jurnalist.

Concret, prefectul Aradului, domnul Gheorghe Stoian a solicitat Politiei Arad documentele de acreditare ale jurnalistului Lucian Valeriu. Un mic detaliu, care zic eu, agraveaza situatia: prefectul l-a dat in judecata pe jurnalistul cu pricina, pentru ca nu i-a convenit un articol publicat de acesta.

A pierdut procesul, in prima instanta. Asa ca ….a recurs la acest abuz in serviciu.

Intrebarea mea, dar si a jurnalistilor aradeni, care au facut front comun cu Lucian Valeriu este: ce lege crede domnul Gheorghe Stoian ca-i permite sa verifice acreditarea si datele pesonale transmise de un jurnalist unei alte institutii? De cand e Politia Romana in subordinea Prefecturii?

Nu e prima data cand acest personaj derapeaza de la lege si comite abuzuri grave in functie. Poate, de data aceasta, Marcel Vela se va sesiza si va lua masurile necesare”, scrie Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *