News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Senatorul Traian Igas si-a redeschis cabinetul parlamentar in noul an Senatorul Traian Igas si-a redeschis cabinetul parlamentar in noul an
Please follow and like us:
Pin Share

Senatorul colegiului uninominal numărul 3, Constantin Traian Igaş a reînceput activitatea la cabinetul parlamentar din oraşul Pecica. “Dacă până în acest an cabinetul a funcţionat cu un program de două zile de audienţă pe săptămână, de astăzi cabinetul senatorial va fi deschis de luni până sâmbătă inclusiv întrucât Pecica este un alt pol de dezvoltare al colegiului meu senatorial şi consider că este mai bine să vin eu în sprijinul cetăţenilor cu un al doilea cabinet mai aproape de ei” afirmă senatorul arădean, Traian Igaş.

Cabinetul parlamentar se adresează cu precădere locuitorilor oraşului Pecica dar şi localităţilor învecinate, pentru cei care tranzitează oraşul. “Colegiul meu este destul de întins ca suprafaţă şi este segmentat atât de municipiul Arad cât şi de râul Mureş, dar cred că este necesar pentru cetăţenii colegiului pe care îl reprezint deşi nu este uşor să susţii cheltuielile de întreţinere şi logistică pentru mai multe cabinete” este de părere senatorul Traian Igaş.

În oraşul Pecica există o tradiţie de un deceniu de cabinete parlamentare, cel de acum, situat în vecinătatea primăriei, fiind acelaşi din perioada 2008-2012.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *