News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea : „Arădenii au dat PSD mesajul pe care îl merită!” Sergiu Bîlcea : „Arădenii au dat PSD mesajul pe care îl merită!”
Please follow and like us:
Pin Share

Duminică a fost ziua în care arădenii şi-au făcut auzită vocea, au ales partidele care au făcut ceva pentru ei şi i-au sancţionat pe cei care au fost timp de patru ani împotriva Aradului.

Oamenii din judeţul nostru au dat PSD mesajul pe care îl merită! Un mesaj de sancţiune, pentru aceşti patru ani în care au votat în plan local împotriva Aradului, au blocat proiectele de dezvoltare atunci când au fost la guvernare. Cei patru parlamentari ai PSD, în frunte cu Mihai Fifor, au fost permanent împotriva arădenilor, inclusiv atunci când Guvernul social-democrat a tăiat fondurile de dezvoltare sau au plasat Aradul la coada listei naţionale la alocările prin PNDL.

Este o sancţiune meritată, care duce PSD Arad la cel mai slab rezultat din istorie şi la coada clasamentului naţional. Cred şi sper că de la Arad şi din celelalte judeţe care se dezvoltă transmitem un mesaj întregii Românii: PSD trebuie să dispară de pe scena politică, este un partid depăşit, compromis. Sunt convins că la alegerile parlamentare, PSD şi Mihai Fifor vor primi acelaşi răspuns din partea cetăţenilor, indiferent câte pomeni electorale vor promite”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *