News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea: „ Politicienii ca Fifor să dea jos masca falsităţii şi să facă ceva pentru oameni” Sergiu Bîlcea: „ Politicienii ca Fifor să dea jos masca falsităţii şi să facă ceva pentru oameni”
Please follow and like us:
Pin Share

Purtarea măştilor în spaţii închise şi mijloace de transport este obligatorie pentru români, pentru sănătatea publică şi protejarea oamenilor. Din păcate, există tendinţa de politizare a unei decizii de către politicieni care nu fac nimic pentru arădeni.

„Politicienii care Fifor să dea jos masca falsităţii şi să facă ceva pentru cetăţeni. Cine îi împiedică pe politicieni să îi ajute pe cei care au nevoie, să doneze pentru a cumpăra măşti pentru oamenii care nu îşi permit? Împreună cu colegi din PNL, am cumpărat 30.000 de măşti de la producători locali pe care le-am distribuit prin Reţeaua Solidarităţii. Au fost momente în care am fost criticaţi pentru că am cerut arădenilor să poarte mască şi pentru că am donat măşti arădenilor. Domnul senator PSD Mihai Fifor critică autorităţile locale pentru că nu distribuie măşti gratuit. Îl invit pe domnul Fifor să dea jos masca falsităţii, să se uite în ochii arădenilor. Să le spună dacă a fost la Arad măcar în timpul pandemiei, sau s-a izolat în altă parte? Că nu l-am văzut pe aici. Să spună ce a făcut concret pentru oameni, nu ce a cerut altora să facă? Este urât că în vremuri grele tot ce face este să critice, să denigreze, să încerce să profite. Îi transmit domnului Fifor şi altor politicieni din toate partidele: nu este târziu nici acum să faceţi ceva pentru oameni, cumpăraţi măşti! Din banii primiţi de la comunitate pentru lunile în care aţi stat ascunşi, puteţi dona pentru arădeni, aşteptăm donaţii pentru Reţeaua Solidarităţii, vă ajutăm să le distribuiţi celor care au nevoie de ele. Lăsaţi politcianismul acum, nu este momentul”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *