News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea: Proiectele asumate de PNL pentru Arad trebuie să se regăsească în bugetul Primăriei Arad Sergiu Bîlcea: Proiectele asumate de PNL pentru Arad trebuie să se regăsească în bugetul Primăriei Arad
Please follow and like us:
Pin Share

În perioada aceasta, se lucrează la bugetul național și la bugetele locale. Pentru că exprimă dorința unei administrații de a investi și arată prioritățile unei comunități, PNL Arad este preocupat de construcția bugetară a municipiului Arad.

„Ne-am asumat o serie de proiecte care, în următorii ani, trebuie să schimbe imaginea Aradului. Printre acestea amintesc Cetatea Aradului, drumul expres Arad – Oradea, construcția podului pe strada Andrei Șaguna și sistemul de transport ecologic, reabilitarea zonei centrale și reabilitarea Malului Mureșului. Aceste proiecte sunt susținute de Guvern și beneficiază de fonduri europene. Sunt proiecte care trebuie să se regăsească în bugetul din 2021, pentru primele etape care permit pornirea investițiilor. Majoritatea sunt proiecte mari, care se vor întinde pe mai mulți ani, dar orice drum începe cu primul pas și noi trebuie să facem acest pas acum, la început de an, prin construcția bugetară”, a spus Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *