News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea: ”PSD nu își dorește ca Aradul să aibă pasaje funcționale” Sergiu Bîlcea: ”PSD nu își dorește ca Aradul să aibă pasaje funcționale”
Please follow and like us:
Pin Share

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, susține că blocarea sistematică a lucrărilor la pasajele de peste șoseaua de centură a Aradului demonstrează că strategia PSD este ca Aradul să nu poată folosi aceste pasaje!

Faptele PSD sunt în contradicție flagrantă cu declarațiile parlamentarilor PSD de Arad, care susțineau că prioritatea lor o reprezintă finalizarea pasajelor. „În realitate, constatăm că prioritatea reală a PSD este ca Aradul să NU aibă aceste pasaje! Întâi premierul Ponta a tăiat finanțarea și a întrerupt lucrările, apoi, după ce guvernul precedent găsise soluția de deblocare a situației, senatorul Fifor ne transmite că ai lui au pus iar proiectul în așteptare! Recurg acum la o altă găselniță și mută din nou investiția de la Timișoara la București, deși materialele de construcții au fost cumpărate și pe unul dintre pasaje ar fi trebuit să circulăm la finalul lunii mai. Începe o nouă procedură de licitație, cine știe cât va dura! Este încă o confirmare a faptului că Aradul nu contează pentru PSD!”, a declarat Sergiu Bîlcea

Vicepreședintele PNL Arad şi-a manifestat nemulţumirea în legătură cu lipsa de implicare a parlamentarilor PSD în ceea ce privește promovarea investițiilor județene la Bucureşti. Deputații Tripa, Todor și senatorul Fifor au votat împotriva banilor pentru Spitalul Județean, pentru sistemul de educație arădean, pentru infrastructură, și nu au susținut niciun amendament pentru Arad în bugetul național!

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, susține că informaţiile publicate de către senatorul Mihai Fifor, referitoare la noua amânare a lucrărilor la pasajele de pe centura Aradului, este o sfidare: „Senatorul Fifor anunţa cu nonșalanță, ieri, într-o postare pe Facebook, că guvernul amână pe perioadă nedeterminată finalizarea pasajelor de pe centura Aradului! Primul ar fi trebuit finalizat în luna mai. Nu va mai fi. A găsit PSD o altă <<soluție>˃. Acesta spune că va fi scos la licitație, pentru că Ministerul Transporturilor s-a răzgândit și nu îl mai lasă în sarcina Regionalei Timișoara, care l-ar fi putut finaliza în această primăvară. Să iei investiţia de la Timişoara să o duci la Bucureşti şi să reiei toată procedura e cel puţin rea-voinţă faţă de Arad. Poate avea o singură explicaţie: faptul că PSD sabotează dezvoltarea Aradului!” este opinia lui Iustin Cionca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *