News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea : „PSD redeschide robinetul minciunilor electorale!” Sergiu Bîlcea : „PSD redeschide robinetul minciunilor electorale!”
Please follow and like us:
Pin Share

Lumea se schimbă, PSD rămâne acelaşi partid iresponsabil şi mincinos. Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad, atrage atenţia arădenilor asupra comportamentului populist prin care PSD încearcă să amăgească românii.

România primeşte veşti bune, pentru că ne permitem măsuri de relaxare şi sunt speranţe pentru relansarea economiei, mai ales că primim un ajutor de peste 31 de miliarde de euro din partea Uniunii Europene. Dar trebuie să spunem adevărul, în perioada următoare vor fi dificultăţi, sunt oameni care îşi pierd locurile de muncă, sunt firme care au dificultăţi. Este nevoie de responsabilitate şi măsură. Constatăm pe de altă parte că PSD ne descrie o veselie populistă generală, aruncă promisiuni şi bani cu o uşurinţă îngrijorătoare, a redeschis robinetul minciunilor electorale.

Pesediştii au stat ascunşi în vremea pandemiei, sperând că situaţia ţării va fi gravă şi vor reuşi să profite. Acum au scos capul din ascunzători şi aruncă promisiuni fără acoperire pentru toţi românii. Campionul minciunilor elctorale este senatorul Fifor: promite pensii, alocaţii, ajutor de încălzire, măşti şi tablete din banii altora, orice numai să iasă în evidenţă, cu o hărnicie care ar merita o cauză mai bună. Este aceeaşi ticăloşie din anii trecuţi, o întrecere în legi populiste care apasă economia reală şi ipotechează viitorul generaţiilor care vin din urmă şi care vor plăti acest dezmăţ.

Disperarea lor vine din analiza sondajelor de opinie care arată rău, iar la Arad foarte rău pentru PSD. Românii trebuie să ştie că alocaţiile şi pensiile vor creşte, responsabil şi etapizat, pe măsură ce economia permite. Nu vom da foc României pentru a salva PSD de la dezastrul electoral. Trecem cu bine prin pandemie, vom trece şi de populismul PSD”, a declarat Sergiu Bîlcea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *