News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea: Susținem un protocol între Consiliul Județean Arad și Primăria Arad pentru finanțarea sistemului de sănătate Sergiu Bîlcea: Susținem un protocol între Consiliul Județean Arad și Primăria Arad pentru finanțarea sistemului de sănătate
Please follow and like us:
Pin Share

Trecerea clădirilor fostului Spital Municipal din proprietatea Primăriei în proprietatea Consiliului Județean Arad trebuie realizată printr-un protocol între cele două instituții, care să asigure finanțarea sistemului de sănătate, consideră deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

„Un spital este o responsabilitate, nu o povară. Am avut o discuție cu consilierii PNL, noi considerăm că transferul de proprietate nu trebuie să afecteze finanțarea sistemului de sănătate, trebuie să gândim soluții pentru a asigura condițiile cele mai bune pentru spitalele arădene. Acesta este motivul pentru care susținem încheierea unui protocol între Consiliul Județean și Primăria Arad, pentru asumarea clară a responsabilității pentru finanțarea sistemului de sănătate. Arădenii din municipiu reprezintă majoritatea pacienților Spitalului Județean și sunt convins că își doresc în continuare investiții în baza materială și în servicii medicale cât mai bune”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *