News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Bîlcea:,,Donație de 18 000 de măști pentru școlile din Arad” Sergiu Bîlcea:,,Donație de 18 000 de măști pentru școlile din Arad”
Please follow and like us:
Pin Share

Asociația Rubio Pro Copilărie, Pro Viață donează 18 000 de măști de protecție pentru școlile din județul Arad, în contextul pandemiei COVID-19.

,,După semnarea protocolului între Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Rubio, cu parteneriatul Consiliului Județean Arad, măștile vor fi distribuite școlilor din județ. Este vorba despre un efort comun în vederea limitării răspândirii virusului în rândul copiilor și al cadrelor didactice. Ne dorim ca anul școlar să se desfășoare în condiții sigure. Apreciez acțiunea de responsabilitate socială a Asociației Rubio, un exemplu de implicare în comunitate. De altfel, această asociație a demonstrat ca este una din cele mai active pe segmentul civic și, din punctul meu de vedere, poate fi considerată un reper pentru toți cei care își doresc un Arad frumos și sigur”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *