News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sergiu Vlad (USR Arad): ”Susținem economia prin investiții în infrastructură” Sergiu Vlad (USR Arad): ”Susținem economia prin investiții în infrastructură”
Please follow and like us:
Pin Share

Sergiu Cosmin Vlad, senator USR PLUS: „Bugetul votat ieri în plenul reunit al Parlamentului se remarcă prin sumele substanțiale alocate investițiilor, cu un loc important ocupat de infrastructura rutieră și feroviară.

Acest mecanism va ajuta pe de o parte antreprenorii și muncitorii implicați direct în construcția de drumuri și căi ferate, iar pe termen lung va facilita accesul investitorilor în diverse zone din România, precum și legătura dintre acestea. 

Ministrul transporturilor, colegul meu Cătălin Drulă, își propune dezvoltarea rețelei de drumuri de mare viteză prin îmbunătățirea eficienței în faza de proiectare și de elaborare a studiilor, pentru a evita apariția problemelor în etapa de implementare.

Avem aproape de noi un asemenea exemplu negativ, al sectorului de autostradă dintre Lugoj și Deva, care suferă întârzieri din cauza proastei gestionări a proiectului. Există și o veste bună pentru șoferi, sectorul de drum dintre Margina și Coșevița va intra în reparații în perioada următoare.

Chiar dacă presupune un efort inițial crescut, cu o perioadă mai mare de timp scursă până la apariția primelor rezultate vizibile, această abordare este cea corectă, dacă dorim infrastructură de calitate și în cel mai scurt timp posibil.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *