News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Serie A: Cine ar putea face surpriza în noul sezon? Serie A: Cine ar putea face surpriza în noul sezon?
Please follow and like us:
Pin Share

Campionatul Italiei este unul dintre cele mai spectaculoase din lume la ora actuală și mai multe echipe, în afară de cele deja consacrate, și-au întărit considerabil loturile în această vară. Știm cu toții că în acest moment AC Milan, Inter Milano și Juventus sunt cele mai puternice cluburi din țară și marile favorite pentru a cuceri un nou Scudetto.

Însă asta nu înseamnă că nu se pot produce surprize. Fotbalul produce mereu evenimente neprevăzute și nu există niciun argument pentru care nu s-ar putea întâmpla asta și în acest sezon de Serie A – pariază aici pe meciurile din Seria A dacă ești pasionat de acest campionat, dar poate de data asta ai chef să fii puțin mai curajos și să plasezi pariul tău privind cine va câștiga campionatul pe una dintre echipele mai mici. Însă cine ar putea produce marea surpriză? Cine are resursele necesare pentru a se lupta cu adevărat cu coloși precum Milan, Inter sau Juventus?

Iată care sunt echipele cu cele mai mari șanse să producă marea surpriză în sezonul 2022/2023 din Serie A

1. AS Roma

Aici probabil că este cel mai inteligent pariu pe care ai putea să îl faci. Cota de 6.00 este uma extrem de atractivă și realitatea este că, dacă ar fi să câștige o echipă surpriză campionatul, ea ar fi Roma. Echipa pregătită de Jose Mourinho pare renăscută sub comanda portughezului. Sezonul trecut jocul a arătat din ce în ce mai bine și a fost cucerită Conference League. În vara asta echipa s-a consolidat și a adus nume importante precum Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum sau Andrea Belotti. Deja în lot se află nume importante ca Abraham, Pellegrini, Zaniolo etc. În acest moment lotul Romei arată foarte bine, iar Mourinho pare să se simtă ca acasă în capitala italiană.

2. Napoli

Cu Luciano Spaletti pe bancă orice e posibil. Cu un tânăr comparat deja cu Maradona, la fel. Cu un Osimhen într-o formă de zile mari, de asemenea. Napoli are destule argumente pentru a putea câștiga titlul în acest sezon, iar cota de 7.00 este una ideală dacă te simți norocos. Până la urmă, echipa asta trebuie să facă marele pas la un moment dat și poate acesta va fi sezonul. Napoli arată foarte bine și pe hârtie și în teren și asta se va simți peste tot.

3. Atalanta

Veșnica Atalanta, una dintre echipele cele mai îndrăgite până și de fanii neutri. Clubul continuă să aibă o echipă care arată un joc mereu spectaculos iar Gasperini este un manager deschis către riscuri și noutate. Tocmai de aceea, va fi interesant de urmărit cum va evolua sezonul pentru Atalanta, care ar putea să arate grozav sau groaznic, granița aici mereu este mult prea fină față de cum ar trebui la acest club.

Așadar, acestea sunt cele trei echipe care sunt capabile să producă marea surpriză în Serie A. Se întâmplă rar, dar fotbalul este predispus la astfel de elemente, deci pariază pe cine crezi ca are cele mai mari șanse.

 

sursa foto: unsplash.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *