News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Serul Johnson&Johnson este accesibil în mai multe centre de vaccinare din municipiul Arad Serul Johnson&Johnson este accesibil în mai multe centre de vaccinare din municipiul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Începând de joi, 28 octombrie 2021, vaccinul Johnson&Johnson va fi administrat și în centrul amenajat în incinta Sălii de Sport CSS (str. Predeal nr.8A), unde în prezent imunizarea se face doar cu Pfizer. Astfel la nivelul municipiului Arad, serul administrat în doză unică va fi disponibil în 2 centre de vaccinare – Cinema Grădiște (str. Petru Rareș nr.25) și Sala Sport CSS (str. Predeal nr.8A) – iar în weekend la centrul deschis temporar în Piața Obor.

În plus, la maratonul vaccinării organizat la sfârșitul acestei săptămâni se vor administra serurile Johnson&Johnson și Pfizer.

Am remarcat un interes crescut pentru serul în doză unică, fapt reflectat în activitatea crescută la singurul centru de vaccinare din municipiu care administra acest ser, respectiv centrul din Grădiște. Prin urmare, pentru a degreva situația de acolo și pentru a face serul mult mai accesibil, am luat decizia ca acesta să fie distribuit și altor centre din municipiu.”, a explicat viceprimarul Lazăr Faur.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *