News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Serviciile Google sunt întrerupte din rețea Serviciile Google sunt întrerupte din rețea
Please follow and like us:
Pin Share

Aplicațiile Google, inclusiv YouTube, Gmail și Docs, suferă întreruperi dese, utilizatorii neputând accesa serviciile.

Serviciile de la Alphabet Inc. se confruntă cu întreruperi răspândite în întreaga lume, împiedicând oamenii să acceseze Gmail, YouTube și alte produse. Erorile variază de la „ceva nu a funcționat bine” pe YouTube până la „a apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu. Asta este tot ce știm „, atunci când încercăm să ne conectăm la produsul de poștă al companiei. Produsele Google nu au reușit să se încarce pentru utilizatorii din New York, Marea Britanie și din întreaga Europă.

Întreruperile nu sunt neobișnuite pentru niciun site web sau furnizor, companiile incluzând Google, precum și Apple Inc., Amazon.com Inc., Microsoft Corp și altele le experimentează în mod obișnuit din cauza erorilor temporare de server cauzate adesea de erori umane. Însă întreruperea de luni se remarcă prin răspândirea sa în portofoliul Alphabet. Produsul de căutare al companiei funcționa corect și anunțurile de la terțe părți – principalul factor de venituri Google – au rămas vizibile în rezultate, sugerând că publicitatea nu a fost afectată.

Un purtător de cuvânt al Google nu a răspuns imediat la o cerere de comentariu. Site-ul web DownDetector, care strânge erori raportate de utilizatori pe site-uri web, rețele mobile și alte platforme, afișa zeci de mii de reclamații în jurul orei 07:00 în New York, extinzându-se la instrumentele de birou Google precum Drive and Meet, Google Maps și Produsele inteligente pentru casă Google, cum ar fi Nest. Popularul joc mobil Pokemon Go a fost, de asemenea, afectat, rapoartele despre DownDetector fiind implicate, cel mai probabil cauzate de conturile Google, acestea fiind necesare pentru conectarea la joc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *