News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Începând cu 1 iulie 2011, Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad oferă pacienţilor un nou serviciu – spitalizarea de zi. Astfel, pacienţii pot beneficia de tratament şi recuperare într-un mediu prietenos, cât mai apropiat de condiţiile ,,de acasă”. Pentru spitalizarea de zi, centrul are o capacitate de 9 paturi, serviciul fiind disponibil în regim de decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate Arad.

În cadrul spitalizării de zi, specialiştii Euromedic efectuează servicii de monitorizare şi tratament a pacienţilor cronici în diferite specialităţi: neurologie (monitorizarea pacienţilor cu afecţiuni neurologice cronice), medicină internă (monitorizarea pacienţilor cronici, cu patologie specifică) şi reumatologie (monitorizarea pacienţilor cu afecţiuni reumatologice cronice).

,,Se împlinesc nouă ani de la inaugurarea centrului din Arad, acesta fiind primul centru Euromedic din România. Încă din 2002, am încercat să răspundem nevoilor pacienţilor astfel încât aceştia să poată beneficia de servicii medicale la standarde europene, fără a fi nevoiţi să parcurgă distanţe lungi. Serviciul de spitalizare de zi, accesibil pacienţilor de la începutul lunii iulie, reconfirmă atenţia pe care o acordăm pacienţilor şi nevoilor specifice zonelor în care ne defăşurăm activitatea”, a declarat Anca Petca, preşedinte Euromedic România.

Programări

Programările se fac la sediul centrului sau la numărul de telefon 0257-369.101, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00, cu excepţia sărbătorilor legale, sau prin e-mail, la adresa de e-mail [email protected].

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *