News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Anamaria Prodan, protagonista show-ului “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” este conştientă că o persoană publică trebuie să-şi întreţină mereu imaginea, „Lumea te vede şi te strigă pe stradă. Asta înseamnă imagine. Să te recunoască lumea pe stradă, în magazin, la piaţă. Oriunde mă duc, lumea mă strigă pe stradă sau mă opreşte. Uneori mă întreabă de piticii mei, de soţul meu ori de păr”, este de părere vedeta pe site-ul personal.

În ciuda faptului că are o viaţă profesională extrem de ocupată-când la club, când la evenimente, când la emisiuni sau la filmări –Anamaria are mereu timp şi de familia ei, dar mai ales nu uită de ea, să se îngrijească. Se respectă ca orice vedetă, merge la sală,merge la saloane de cosmetică, face împachetări cu foiţă de aur şi tot felul de tratamente corporale.

Zilele trecute a fost la un salon să se bronzeze. Se pregăteşte pentru vară.„Nu vreau să mă prăjesc când voi merge în Las Vegas la vară. Trebuie să am pielea un pic bronzată. Şi în plus, trebuie să arăt bine pentru show-ul de la Euforia”, a declarat vedeta care şi-a luat câteva şediţe la un salon de fiţe din centrul capitalei.

 Mai multe detalii despre viaţa de zi cu zi a Prodancei – în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

  “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se difuzează din 22 aprilie la Euforia TV. Un show inedit al cărui subiect principal este Anamaria Prodan. În fiecare duminică, într-o ediţie eveniment, programată de la ora 20:00, puteţi urmări pas cu pas activităţile pe care vedeta le are în programul zilnic, vizitele la stilist şi la cosmetică, întâlnirile cu prietenii, evenimentele mondene la care participă alături de soţul ei, câte ore petrece la Mall pentru shopping şi programul de cantonament alături de echipa Concordia Chiajna pe care o impresariează.

Cum reuşeşte Anamaria Prodan să fie o femeie puternică în lumea bărbaţilor, o mamă exemplară pentru copiii ei, dar şi o soţie iubitoare pentru Laurenţiu, toate acestea în show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, duminica de la ora 20:00 la Euforia TV.

Mai multe infomaţii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv  şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *