News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sia a adoptat un baiat de 18 ani dupa ce l-a vazut intr-un documentar Sia a adoptat un baiat de 18 ani dupa ce l-a vazut intr-un documentar
Please follow and like us:
Pin Share

Sia a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Vogue Australia despre decizia sa de a adopta un baiat in varsta de 18 ani, in 2019. De altfel, a adaugat ca nu a avut aceasta idee decat dupa ce a vizionat un documentar.

Pentru numarul din octombrie al revistei Vogue Australia, Sia a declarat ca si-a vazut fiul adolescent pentru prima data intr-un documentar televizat, inainte de a-l gasi si de a-l adopta. Cantareata australiana a declarat ca a fost impresionata de povestea tanarului si de faptul ca acesta nu avea pe nimeni. Sia a declarat ca este obsedata de documentare si de reality-show-uri. A urmarit unul si uite ca l-a gasit pe fiul sau.

Interpreta in varsta de 44 de ani spune ca a simtit o conexiune instanta cu adolescentul in momentul in care s-au vazut pentru prima data si ca atunci cand i s-a spus ca nu mai are rude apropiate a simtit o usurare. In cele din urma Sia l-a adoptat pe baiat dar si pe prietenul acestuia.

Sia confirmase deja in cadrul unui interviu pentru The Morning Mash Up acordat in luna mai ca a adoptat doi baieti in anul 2019. In acel moment, cei doi baieti de 18 ani erau prea in varsta pentru a ramane intr-un centru de plasament in continuare si artista Australiana a decis sa ii adopte de urgenta data fiind situatia. A declarat ca erau mult prea “batrani” pentru acest sistem de plasare familiala insa ea ii adora.

Cantareata a aparut in egala masura in emisiunea Good Morning America in luna iunie si a vorbit despre viata de familie. Referindu-se la baieti, a spus ca cei doi au suferit enorm, ca au avut o copilarie extrem de grea si ca se bucura ca a putut sa ii ajute. Are resursele necesare pentru a le asigura o viata mai buna, linistea de care au nevoie pentru a-si ingriji vechile traumatisme. In ultimul an au avut parte de numeroase suisuri si coborasuri, pana cand au reusit sa se cunoasca unii pe altii dar acum sunt in relatii foarte bune. Sia ii considera pe cei doi baieti o binecuvantare. Considera ca au salvat-o, ca se afla in paradis datorita lor.

Sia a mai declarat ca intentioneaza sa mai adopte copii, sa le ofere un camin celor care nu se bucura de acest lucru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *