News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deltastock AD, primul broker strain care a devenit in urma cu doua luni Market Makerla SibiuStockExchange, isi extinde acum activitatea in relatia cu SIBEX.

Deltastock AD, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata instrumentelor financiare internationale, a fost admisa in calitate de Market Maker pe contractele futures SIBGOLD si SIBGOLD_RON, listatela SIBEX, cea mai mare piata a instrumentelor financiare derivate din Romania. Deltastock AD asigura serviciul de market making si pentru alte  contracte futures disponibile la tranzactionare pe piata administrata de Sibex: DEDJIA_RON, EUR/USD_RON si DEOIL_LSC.

Avand peste 15 ani de experienta in tranzactionarea derivatelor, colaborarea Sibex-Deltastock va fi benefica pentru investitorii romani si va duce la cresterea apetitului  in anii urmatori pentru produsele deja listate.

 Nikolay Nedkov, Director General Deltastock AD, a declarat: “Speram ca Deltastock sa devina unul dintre principalii Market Makeri la Sibex si intentionam sa aducem pe piata sibiana noi instrumente financiare si conditii de tranzactionare mai bune pentru participanti.”

“Conditiile de tranzactionare s-au imbunatatit simtitor. In prezent, cele mai tranzactionate produse beneficiaza de market makeri. Incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie spread-urile s-au micşorat, numarul de produse lichidizate a crescut iar aceste masuri vor fi dublate de campanii publicatare şi de lansarea de noi produse.”, potrivit declaratiei Directorului General Adjunct,  Ovidiu Petru.

In ceea ce priveste colaborarea Sibex-Deltastock AD, Directorul Departamentului Dezvoltare si produse Noi, Adrian Ciudin, a declarat:

“Aceasta colaborare nu se limiteaza la activitatea de market making. Avem un calendar strans si urmeaza sa lansam noi produse, sa demaram proiecte ce vor duce la cresterea lichiditatii atat pentru instrumentele actuale cat si pentru cele pe care urmeaza sa le lansam”.

Deltastock AD este o companie de brokeraj complet autorizata si reglementata potrivit MiFID, reglementata de Comisia de Supraveghere Financiara din Bulgaria si inregistrata la Banca Nationala  a Bulgariei

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *