News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SIMONA GHERGHE S-A SUPARAT RAU DE TOT! „E ATAT DE RUSINOS!”. CE A DERANJAT-O PE VEDETA ANTENEI 1 SIMONA GHERGHE S-A SUPARAT RAU DE TOT! „E ATAT DE RUSINOS!”. CE A DERANJAT-O PE VEDETA ANTENEI 1
Please follow and like us:
Pin Share

Simona Gherghe şi-a petrecut vacanţa în Franţa şi le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor săi. Pe blogul personal, vedeta de la Acces Direct a povestit cu lux de amănunte ce a impresionat-o pe pământ francez.

„Mi-am petrecut o bună parte a vacanţei într-o ţară civilizată, Franţa. Am călătorit cu maşina. În total, vreo două mii de kilometri. Parcurşi în cel mai civilizat mod posibil. Pe autostrăzi care legau principalele oraşe între ele, dar şi pe drumuri regionale, perfect asfaltate şi semnalizate”, a mărturisit Simona.

„Totul a fost perfect. De cele mai multe ori, am ales pentru masă restaurante, aflate în sate. Impecabil! Nu ne-am luat nicio ţeapă.E de necrezut că, în cel mai îndepărtat cătun, poţi mânca atât de bine”, a mai spus blonda.

Fericită în Franţa, Simona Gherghe şi-a exprimat dezamăgirea faţă de situaţia total opusă în care se găseşte infrastructura din România:

„Visam să revăd Bucovina sau Delta Dunării. Dar refuz să mă încumet să mai plec la drum. Pe drumurile din România, aceleaşi de zeci de ani. E atât de ruşinos că nu avem decât două autostrăzi şi jumătate… Noi pierdem. Noi şi copiii noştri, căci eu nu mai sper că vom avea vreodată drumuri ca afară. Avem o ţară minunată. Oameni buni şi muncitori. Dar nu avem noroc (ştiţi voi la ce noroc mă refer…). Şi mi-e teamă că nici speranţă”.

Pe Simona Gherghe o puteţi vedea începând de luni într-un nou sezon Acces Direct, de la ora 17:00, la Antena 1.

Sursa; spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *