News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Simona Halep va fi cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca Simona Halep va fi cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca
Please follow and like us:
Pin Share

Jucătoarea de tenis Simona Halep va fi cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, după ce consilierii locali au aprobat în şedinţa de joi o propunere în acest sens înaintată de primarul Emil Boc.

„Am făcut această propunere pentru că Simona Halep, dincolo de faptul că este o mare campioană, este un model pentru foarte mulţi români şi pentru generaţia tânără. Este un model că se poate reuşi prin muncă, bun simţ, talent şi perseverenţă, este un om de o modestie rar întâlnită, care a ajuns numărul unu mondial. Simona Halep este  binevenită la Cluj-Napoca. Ne-am bucura să o vedem în februarie la Cluj-Napoca la meciul cu Rusia din Fed Cup”, a declarat primarul Emil Boc.

Potrivit hotărârii Consiliului Local Cluj-Napoca, prin rezultatele deosebite obţinute în competiţiile internaţionale, Simona Halep a făcut cunoscut numele României în străinătate, dar şi al municipiului Cluj-Napoca, unde a jucat numeroase turnee.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *