News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SIMONA PATRULEASA, IN LACRIMI! NU SI-A MAI PUTUT STAPANII EMOTIILE SIMONA PATRULEASA, IN LACRIMI! NU SI-A MAI PUTUT STAPANII EMOTIILE
Please follow and like us:
Pin Share

Simona Pătruleasă a fost prezentă la un eveniment, alături de fiica sa, Ingrid. Ştirista a ieşit la un film, care a impresionat-o până la lacrimi.

Astăzi, va debuta un nou serial, iar cu această ocazie, vedetele postului Kanal D au putut viziona, în premieră, primul episod. Simona Pătruleasa a fost cuprinsă de emoţii în timpul acţiunii filmului, aşa că a izbucnit în lacrmi.

“Am văzut primul episod la avanpremiera serialului şi chiar am fost impresionată până la lacrimi. Nu ai cum să nu fii atins, să nu înţelegi drama personajelor. Subiectele sunt foarte puternice – conflictul dintre părinţi şi copiii ajunşi la vârsta adolescenţei, drama unor părinţi care află că, de fapt, cei pe care i-au crescut nu sunt copiii lor biologici… Ingrid a fost cu mine la vizionare şi, surprinzător, a stat cuminte pe tot parcursul primului episod. Abia aştept să înceapă, are un subiect foarte puternic, un scenariu perfect articulat, te ţine cu sufletul la gură. Iar actorii din rolurile principale sunt extraordinari! Nu are cum să nu te tulbure o întrebare: cum ai reacţiona dacă ai afla că fiica ta/fiul tău nu este, de fapt, copilul tău biologic sau că părinţii tăi nu sunt cei care ţi-au dat viaţă?”, a mărturisit Simona Pătruleasa, pentru ziarulring.ro.

Simona Pătruleasa este o cunoscută prezentatoare de ştiri şi o prezenţă discretă în viaţa publică.

Sursa; spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *