News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


După ce şi PNL a făcut acelaşi lucru zilele trecute, PSD Arad acuză PDL că oferă pomeni electorale. „Se ştie bine că strategia PDL, în condiţiile unei guvernări care a prejudiciat grav majoritatea populaţiei, este de a da pomeni electorale. Suntem însă convinşi că oamenii au început să îşi dea seama că această guvernare patronează un sistem în care „băieţii deştepţi” se îmbogăţesc din bani publici, iau cu şapte mâini tot ce apucă de la oameni şi dau înapoi cu o mână!”, se arată într-un comunicat de presă al PSD.
„Este extrem de deranjant că PDL Arad nu respectă nici legea, nici bunul simţ şi a început să facă politică în şcoli şi grădiniţe. După modelul Elena Udrea, în şcolile şi grădiniţele arădene, copiii au primit cadouri însoţite de imaginea şi mesajele unor politicieni. Pe bună dreptate, foarte mulţi părinţi şi cadre didactice ne-au semnalat revoltaţi cadourile electorale din şcoli. Unii profesori ne-au spus chiar că în ultima perioadă au solicitat reparaţii elementare la şcoli şi grădiniţe, dar li s-a spus că nu sunt bani. Nu sunt bani nici pentru respectarea legilor referitoare la salarizarea cadrelor didactice, în schimb politicienii PDL găsesc bani pentru pomeni electorale!”, se mai arată în comunicat.
„În preajma unor sfinte sărbători, PDL se comportă imoral. Practic, PDL ia de la bunici, prin impozitarea pensiilor, prin majorări indirecte de impozite şi prin plafonarea accesului la medicamente gratuite şi compensate şi încearcă să câştige popularitate cu cadouri date copiilor. Ar trebui să se abţină de la acţiuni cu clară conotaţie politică în şcoli. Politicienii PDL ne vorbesc despre faptul că România nu are bani pentru salarii, medicamente, spitale, cheltuieli sociale. Constatăm însă că politicienii PDL au foarte mulţi bani. De unde provin aceşti bani? Cum pot politicienii PDL din Arad – majoritatea nu au afaceri, trăiesc din funcţii publice, din bani publici – să arunce zeci, sute de milioane de lei vechi pentru cadouri? Este un semn clar că se încearcă începând de acum cumpărarea electoratului. Clientela PDL se teme că pierde vaca de muls numită banul public şi s-a dat startul pomenilor electorale. Sunt însă convins că românii, arădenii au început să înţeleagă că este vorba despre daruri otrăvite, care nu le mai pot cumpăra bunăvoinţa”, a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *