News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sol&Mar dă startul fiestei gusturilor iberice la Lidl Sol&Mar dă startul fiestei gusturilor iberice la Lidl
Please follow and like us:
Pin Share

La Lidl, toate gusturile Peninsulei Iberice s-au adunat în colecţia de peste 100 de produse din gama Sol&Mar. În perioada 20-29 aprilie, vino la Lidl şi ia parte la o adevărată fiestă culinară!

Ţi-e dor de gusturile minunate pe care le poţi regăsi oricând, cu plăcere, în vacanţele petrecute pe tărâmurile de vis ale Peninsulei Iberice? Lidl îţi va satisface toate poftele cu ajutorul produselor Sol&Mar pe care ţi le-a pregătit în Săptămâna Iberică, de la preparate irezistibile cu peşte şi fructe de mare sau specialităţi din carne de porc, până la deserturi care te poartă cu gândul la plajele însorite ale Spaniei şi Portugaliei.

Încearcă tradiţionala paella (12.99 lei), preferata tuturor celor cu „sangre caliente” şi şunca Serrano Gran Reserva (5.99 lei), unul dintre cele mai apreciate preparate spaniole. Pregăteşte delicioasele tapas în vasele de ceramică iberia (4 modele la 34.99 lei) folosind şi măslinele verzi umplute cu pastă de anşoa (3.33 lei), şunca afumată în stil iberic „Pata Negra” (9.99 lei) sau şunca Serrano feliată (9.99 lei).

Gusturile şi aromele Spaniei se regăsesc şi în supa de legume gaspacho (9.99 lei) sau în tortilla (diverse sortimente, 9.99 lei). Condimentează pizza cu salam chorizo (6.99 lei) folosind sosul picant Piri Piri (2.99 lei), iar pentru o masă perfectă, nu uita de brânza spaniolă Manchego (16.99 lei), de brânza Mahón (14.99 lei) sau de bruschetele în diverse sortimente (4.99 lei).

Nimic nu poate aduce mai aproape aromele zonei iberice decât o masă îmbelşugată, plină cu preparate din fructe de mare. Creveţii (fierţi, 44.99 lei) n-au fost niciodată mai delicioşi decât în compania sosului condimentat Mojo (diverse sortimente, 6.99 lei). Completează această masă exotică adăugând şi tonul alb în ulei de măsline (24.99 lei), fileul de macrou în ulei de floarea soarelui (4.99 lei), midiile în marinată cu ulei de măsline (6.99 lei) sau sardinele în ulei (9.99 lei). Iar dacă vrei să-ţi impresionezi cu adevărat invitaţii, alege un preparat inedit precum sepia în cerneală proprie, cu ulei de măsline (7.49 lei) sau surimi în panadă cu aromă de crab (5.99 lei)

La desert, îndulceşte-ţi invitaţii oferindu-le gogoşile spaniole Churros (5.99 lei), selecţia de nuga spaniolă (14.99 lei) sau minunatul desert din lapte cu glazură de caramel (5.99 lei).

Complimentează orice masă în stil iberic alegând un vin roşu sec Cepa Lebrel „Joven” – Rioja (9.99 lei) sau un vin alb demisec Velada Moscatel – Valencia (9.99 lei).

În perioada 20-29 aprilie, dă frâu liber imaginaţiei culinare şi ia parte la fiesta gusturilor iberice: o sărbătoare cu multă mâncare bună, unde tot ce trebuie să faci este să ţii ritmul cu pofta ta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *