News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Soluții foarte eficiente pentru examene! Soluții foarte eficiente pentru examene!
Please follow and like us:
Pin Share

Sistemele de copiat pentru examene reprezintă o soluție la care tinerii recurg în zilele noastre. Motivele sunt multiple! În primul rând este vorba despre necesitatea de a avea un loc de muncă pe perioada studenției, fiind nevoiți să își plătească singuri studiile, sunt nevoiți să muncească pentru a avea bani de buzunar sau pentru a plăti costul ridicat al chiriei.

De asemenea, nu putem spune că s-au schimbat prea multe lucruri în bine în ceea ce privește organizarea învățământului din România. Sistemul este la fel de greoi și deloc prietenos, multe materii inutile, profesori mult prea exigenți, etc. Locurile de munca pentru tineri nu sunt deloc atractive. Salariile sunt mult prea mici daca luăm în calcul nivelul prețurilor locuințelor în prezent și al celorlalte lucruri.

Sisteme moderne pentru copiat la examene

Castidecopiat.com este un important magazin online care comercializează astfel de dispozitive. Este vorba despre modele moderne, de actualitate maximă (2021!) care pot fi foarte ușor comandate online. Le puteți primi în aproximativ 1-3 zile. Produsele beneficiază de servicii de garanție și pot fi achitate cu cardul sau în numerar la livrarea coletului.

Card GSM pentru copiat cu cartelă GSM și card SIM  

Este vorba despre un sistem profesional de copiat! Acesta este format dintr-un dispozitiv GSM care are mărimea unui card. Conține și o micro cască japoneză. Datorită acestui lucru nu veți avea nevoie de telefon, de fire sau de un sistem Bluetooth. Este un aparat de actualitate maximă, model 2021. Operarea se face fără butoane și pornirea este automată.

Dacă decideți să folosiți un astfel de dispozitiv, veți avea nevoie de o persoană care va trebui să va ajute de la distanță. Aceasta persoană poate suna    de pe orice telefon mobil, din orice localitate din țară sau din străinătate. Micro casca este de dimensiuni reduse și are culoarea pielii. Foarte greu va fi descoperita de către supraveghetori.

Pachetul pe care îl veți comanda conține următoarele lucruri: cardul GSM, micro casca japoneză , 5 baterii 337, încărcătorul și cartela cu număr.

Alte recomandări

Dacă veți studia cu atenția oferta acestui magazin online veți mai descoperi și alte tipuri de dispozitive pentru copiat la examene, la fel de moderne. Prețurile lor variază, în funcție de complexitate, între 150 și 400 de lei. Orice produs inclus în oferta magazinului, poate fi returnat dacă sunt respectate cu strictețe condițiile impuse de către companie care sunt postate pe site.

Relații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0722.988.828. Nu ezitați să intrați în legătură directă cu un reprezentant din partea companiei pentru a primi toate informațiile de care aveți nevoie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *