News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Fosta componentă a trupei ASIA și actuala protagonistă a show-ului ”Drumul spre altar” de la Euforia TV  a fost în spital săptămâna trecută acuzând dureri de stomac, amețeli și stări de leșin, o indispoziție totală și lipsa poftei de mâncare. După multe vizite la doctor, medicii au spus că a fost vorba de o formă ciudată de ulcer perforat. Sorana a mai avut probleme cu ulcerul și acum câțiva ani, dar se pare că din cauza stresului i-a recidivat. Acum vedeta este bine și își face o trupă de muzică,

 ”Am încercat mai multe genuri de melodii anul acesta, dar e greu sa intri pe radio zilele acestea. Toată lumea ascultă un fel ciudat de house care mie nu mi se potrivește. Am renunțat la radio, dar la muzică nu renunț! Eu sunt o fire romantică și mereu mi-au placut melodiile vechi care au făcut istorie în muzică. Acum am niște băieți foarte buni la instrumente și ne gândim serios la o trupă de cover-uri.

O trupa,unde toti suntem prieteni de foarte multi ani sau ne leaga povesti incredibile. Cantam live,jazz,blues,regge. Felul in care o facem,povestile,coverurile si piesele noastre sunt partea crazy. Suntem reali si satui de tot ce inseamna photoshop,calculator si instrumente care vin din calculator. Sunt total indragostita de acest proiect si am foarte mare incredere in el. Momentan lucram piesele,le repetam.

 Sorana poate fi văzută sâmbătă în ”Drumul spre altar” de la Euforia TV, de la ora 20:00 alături de Anca Neacșu, Alexandra Dragomiroiu, Lora și Anemona Niculescu, colegele sale de platou.

După aproape 7 ani, în care şi-a câştigat respectul telespectatoarelor fidele şi a comunicat constant cu femeia activă, modernă, pozitivă şi puternică, postul urmează acum o nouă direcţie, “Smart tv for Smart women”şi se va adresa femeii descurcăreţe, agile şi isteţe în toate situaţiile vieţii. Prin mesajele sale şi noua strategie de programming, Euforia TV  tinde acum spre un ghid pentru femeile moderne, seducătoare, sexy, puternice, glamour şi pline de pasiune deopotrivă. Noul slogan al postului fiind, Euforia vine din noi!

Euforia vine din noi!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *