News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Spectacolul „Gunoierul”, pe scena Teatrului de Vară Arad Spectacolul „Gunoierul”, pe scena Teatrului de Vară Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 5 iulie, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară Ethos se va juca spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu, în regia lui Daniel Hara.
Din distribuție fac parte actorii Daniel Hara, Maria Magdalena Chihaia și Pavel Bârsan.
„Spune-mi ce arunci la gunoi, ca să îți spun cine ești – proverb nou. La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic, precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul «Gunoierul», o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine”, este invitația lansată de cei trei actori ce vor veni la Arad.
Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *