News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


La începutul acestei săptămâni, deputatul Marius Göndör a adresat o întrebare oficială către Doamna Ministru Anca Boagiu, prin care solicită un răspuns referitor la situaţia trecerii la nivel cu calea ferată care intersectează DN 7, între municipiul Arad şi Vladimirescu, care se află de o perioadă de timp într-un stadiu avansat de degradare.
Alături de locuitorii din Vladimirescu sunt şi alte câteva sute de conducători auto trebuie să îndure zilnic un trafic îngreunat şi de multe ori chiar blocat din cauza fluxului mare de autoturisme şi a transportului de mare tonaj care tranzitează această porţiune din DN 7 care face legătura cu vama Nădlac, la graniţa cu Ungaria.
„Am speranţa că demersul meu va fi studiat cât mai curând şi voi reveni cu soluţia oferită de către responsabilii din MTI şi mai sper că această problemă se va rezolva în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Marius Göndör.
A nu se uita ca aceasta trecere la nivel a fost refacuta acum un an si jumatate si evident s-a taiat si o panglica de catre concitadinul nostru reprezentant la Ministerului Transporturilor, Eusebiu Pistru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *