News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Stand-up Night la Comedy Central Extra, difuzat acum de luni până vineri Stand-up Night la Comedy Central Extra, difuzat acum de luni până vineri
Please follow and like us:
Pin Share

“Am fost la dentist pentru că am probleme cu dinții. Nu pot face nimic în acest sens, este o boală ereditară. Nici nici tatăl meu nu se spăla pe dinți.” VIO – Stand up Night

Muncești din greu în fiecare zi, așa că meriți o porție sănătoasă de râs în fiecare zi. Scapă de rutină, relaxează-te și bucură-te de doza ta zilnică de comedie cu Stand up Night în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21:15, la Comedy Central Extra.

Prima producție românească originală semnată Comedy Central Extra, Stand-up Night, a fost lansată în Decembrie anul trecut și a fost difuzată în fiecare luni și marți. Însă, de ce să ne oprim aici? De ce să nu ne bucurăm de o porție mare de râs în fiecare zi a săptămânii? Tocmai de aceea, Comedy Central Extra va difuza Stand-up Night in fiecare zi a săptămânii!

Câțiva dintre cei mai talentați comici români ai momentului, Dragoș Pop (Dragoș), Sorin Pârcălab, Teohari Claudiu (Teo), Dragu Viorel (Vio), Constantin Bojog (Costel) sau Sergiu Floroaia, garantează un show uluitor. Aceștia râd de toate situațiile și transformă orice moment în unul comic, inclusiv dramele personale, comportamentul absurd al femeilor sau lenea eternă a bărbaților.

Uită de griji și învăluie-ți serile în comedie, de luni până vineri, de la 21:15. Iată și top 10 motive pentru care râsul îți face bine:

  1.  Te scapă de stres
  2.  Îți crește randamentul
  3.  Îmbunătățește tensiunea arterială
  4.  Are efecte benefice asupra glicemiei
  5.  Te ajută în caz de durere
  6.  Te face mai sociabil
  7.  Reduce agresivitatea
  8.  Energizează organele
  9.  Ajută sistemul imunitar
  10.  Te menține în formă

Atenție! Poți deveni dependent de Stand-Up Night, de luni până vineri la Comedy Central Extra de la 21:15, iar efectele secundare sunt: durere în obraji de la prea mult râs!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *