News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Galleria Arad invită arădenii să se implice într-o campanie de binefacere pentru copii cu nevoi speciale. În schimbul gestului făcut, arădenii implicați în proiect vor avea parte pe lângă un sentiment plăcut și de o recompensă din partea Galleria Arad.

“În preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, Galleria Arad face un îndem la bunătate, la sensibilitate față de nevoile celor de lângă noi. În acest sens, am demarat campania “Galleria jucăriilor uitate”. În mod sigur în fiecare dintre căminele noastre se găsesc jucării pe care copiii noștri nu le mai folosesc, care însă ar putea aduce un dram de bucurie pe chipul plans al copiilor abandonați. Haideți să nu îi abandonăm și noi, ci împreună să încercăm să le facem un Crăciun mai fericit”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Campania se derulează pe parcursul lunii decembrie în incinta Galleria, jucăriile putând fi donate în spațiile special amenajate pentru acest scop. Toate produsele oferite de clienții Galleria vor ajunge la copiii nevoiași de la un centru social din Arad.
Fiecare arădean care se implică în campanie va fi recompensat de Galleria Arad. La fiecare trei produse donate, primiți un voucher pe care îl puteți folosi în zona food court a Galleria Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *