News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Stiai ca daca pariezi mai multe meciuri pe acelasi bilet, ai sub 1% sanse de castig? Stiai ca daca pariezi mai multe meciuri pe acelasi bilet, ai sub 1% sanse de castig?
Please follow and like us:
Pin Share

Pariurile sportive reprezinta principala preocupare, pentru foarte multi dintre oameni. Acum, online se pot urmari toate biletele jucate, care au avut castiguri foarte bune, bonusurile si toate ofertele oferite de casele de pariuri. In realitate, insa, lucrurile stau putin altfel, deoarece nu toate biletele sunt castigate si ,alaturi de aceste evenimente pozitive, se regasesc si miile de bilete pierdute zilnic, in scopul finantarii marilor castiguri.

De ce biletele cu mai multe meciuri iti pot afecta sansele de castig?

Specialistii atrag atentia asupra faptului ca, aceste bilete pe care pariezi mai multe meciuri, iti scad considerabil castigurile, nu numai pe termen lung. Atunci cand pui un bilet cu un numar mai mare de selectii, este posibil sa nu iei in calcul faptul ca, riscul de a pierde este mult mai mare. Pe langa sansele de castig pe care ti le ofera pronosticurile caselor de pariuri, este necesar sa iei in calcul si meciurile suplimentare adaugate pe bilet, care multiplica marjele de castig. Daca vei face un calcul simplu, iti vei da seama ca sansele pariului scad foarte mult si, pe termen mai lung, ele sunt aproape inexistente.

Care este solutia?

Pariorii profesionisti te sfatuiesc sa joci cat mai multe pariuri individuale, adica sa selectezi un singur meci pe bilet, la mai multe case de pariuri de top. Astfel, poti sa joci mereu cele mai mari cote si vei avea acces la toate ofertele care au rolul de a te ajuta sa iti cresti castigurile. Spre deosebire de un „pachet” cu un bonus de bun venit la cazino, casele de pariuri online iti ofera posibilitatea sa participi la concursuri de predictii, care te pot ajuta sa castigi sume foarte mari, fara sa investesti multi bani.

Atunci cand pariezi, este indicat sa te documentezi foarte bine in legatura cu echipa si meciul propus, pentru a nu ramane in necunostinta de cauza. Foarte multe persoane aleg sa parieze haotic, optand pentru un numar mai mare de meciuri pe acelasi bilet, in schimbul pariurilor la sigur, pe un singur meci.

Un alt lucru foarte important, este sa eviti pe cat posibil extremele. Acest lucru se refera la valoarea sumei pe care o investesti intr-un bilet. Aici, exista mai multe posibilitati: sumele mici pot sa iti aduca castiguri la fel de mici sau mult mai mari, iar sumele consistente pot veni cu castiguri imense, dar, in acelasi timp, si cu castiguri foarte mici sau inexistente. Asadar, fii cat mai chibzuit atunci cand plasezi un pariu si nu te hazarda sa investesti enorm, mai ales pentru un meci nu foarte sigur.

Rabdarea este o alta calitate a pariorilor experimentati, care stiu foarte bine cand este cazul sa plaseze un pariu si cand nu. Nu este obligatoriu ca in fiecare zi din saptamana sa pariezi cate un bilet. Este indicat sa astepti momentele in care ai de unde sa alegi, cand ti se ofera o varietate mai mare de evenimente. Daca vei paria atunci cand sunt foarte putine evenimente, risti sa alegi un meci despre care nu stii foarte multe, asa ca vei paria haotic, scazandu-ti instant sansele.

Orice parior isi doreste sa castige la sigur, pentru fiecare bilet plasat. Cu toate acestea, se intampla foarte rar sa reusesti sa asiguri un venit financiar constant, pe baza pariurilor sportive. Daca iti doresti cu adevarat sa iti maresti castigurile, urmeaza sfaturile de mai sus si, daca ai rabdare, cu siguranta poti realiza acest lucru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *