News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sub pretextul că își caută de muncă, un tânăr din Arad a sustras mai multe bunuri din societatea comercială Sub pretextul că își caută de muncă, un tânăr din Arad a sustras mai multe bunuri din societatea comercială
Please follow and like us:
Pin Share

Luni dimineața dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat prin apel telefonic despre faptul că o persoană necunoscută a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială. Echipajul de Jandarmerie direcționat la adresa indicată a fost informat de către reprezentantul societății comerciale că în cursul zilei de duminică au fost sustrase din curtea societății și dintr-un autoturism unelte folosite în construcții în valoare de aproximativ 6000 de lei. De asemenea acesta a indicat ca posibil autor al furtului un tânăr de 19 ani din Arad, care în urmă cu câteva zile s-a prezentat la sediul societății în căutarea unui loc de muncă. Deși i-a fost făcută o ofertă acesta a plecat spunând că se mai gândește.

Însă, duminică dimineața tânărul s-a întors, a escaladat gardul și a pătruns în curtea societății comerciale de unde a sustras o drujbă, o mașină de găurit, un flex și o autofiletantă, iar la plecare a deschis un autoturism, proprietatea societății comerciale, de unde a mai sustras o trusă cu scule și un cric hidraulic profesional, creând un prejudiciu total de aproximativ 6000 de lei.

Având semnalmentele tânărului, jandarmii l-au depistat în scurt timp pe strada Cocorilor din municipiul Arad. Acesta a recunoscut că a sustras bunurile respective, însă nu le mai deține deoarece le-a vândut unei persoane necunoscute.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul nefiind încă recuperat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *