News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, într-un microbuz ce transporta colete din Republica Moldova având ca şi destinaţie Irlanda, 240 de comprimate cu substante anabolizante şi 150 de fiole, interzise prin lege conform ordinului Agenţiei Naţionale Anti-doping din România.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, luni dimineaţa, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, cu un microbuz, cetăţeanul german Ghenadie B., în vârstă de 39 ani.
„În urma controlului specific efectuat asupra compartimentului de marfă poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o cutie de carton ambalată într-o coală de hârtie având desenate pe ea motive specifice sărbătorilor de iarnă, care conţinea 240 de comprimate cu substante anabolizante şi 150 de fiole, aflate pe lista substanţelor interzise, aprobată prin ordin de Agenţia Naţională Anti-doping din România, respectiv prin Legea nr. 104/2008”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.
Cetăţenul german a declarat că nu ştie cum au ajuns substanţele anabolizante în autovehicul. Întreaga cantitate de substanţe folosite în vederea dezvoltării masei musculare a sportivilor, respectiv a capacităţii de performanţă a acestora, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor de către poliţiştii de frontieră arădeni.
Şoferul este cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de introducere şi scoatere din ţară fără drept de substanţe anabolizante, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie prezentat Tribunalului Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *