News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Substanțele psihoactive la modă, în această săptămână, pe șoselele arădene Substanțele psihoactive la modă, în această săptămână, pe șoselele arădene
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii orașului Ineu au depistat în trafic, în seara zilei de 21 aprilie a.c., un tânăr de 18 ani, din Bocsig, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența substanțelor psihoactive. Aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamine.

Un bărbat din Pilu, de 34 de ani, a fost depistat de polițiștii din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 794, dinspre Mișca spre D.N. 79, sub influența substanțelor psihoactive, testarea cu aparatul DrugTest indicând o valoare pozitivă pentru substanța TH5 (cannabis).

În municipiu, în noaptea de 22/23 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control, pe Calea Timișorii, un autoturism condus de un arădean de 30 de ani, Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1.03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.

Un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, a fost depistat în trafic de polițiștii Secției 2 Micălaca, în timp ce conducea o motocicletă pe Calea Radnei, având dreptul de a conduce suspendat.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *