News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sugestii cinematografice: ANT MAN (2015) Sugestii cinematografice: ANT MAN (2015)
Please follow and like us:
Pin Share

Ant Man este un film cu super eroi , american , aparut in 2015 , pe baza caracterelor Marvel Comics cu același nume: Scott Lang și Hank Pym. Produs de Marvel Studios si distribuit de Buena Vista International, este al doisprezecelea tranșă din Marvel Cinematic Universul (MCU).
Filmul Ant Man 2015 a fost regizat de Peyton Reed, cu un scenariu de Edgar Wright & Joe Cornish și Adam McKay & Paul Rudd, și stele Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip „TI” Harris, Anthony Mackie, lemn Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, și Michael Douglas.

În Ant Man, Lang trebuie să ajuta la apărarea tehnologie scădere Ant-Man Dr. Pym și complot un jaf cu ramificații în toată lumea.
Doctorul biochimist Hank Pym folosește ultima sa descoperire, un grup de particule subatomice, cu scopul creării unei formule care modifică mărimea ființelor vii și care l-ar transforma într-un super erou. Primul test, pe propria persoană, ia o turnura urâtă, dar el reușește să creeze un coif care ajută la comunicarea cu furnicile și controlarea acestora.
Împreună cu prietena lui, Janet Van Dyne, care îi devine aliată împotriva criminalitătii la WASP, luptă împotriva omului de știință Egghead.
Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant Man.
În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.
Filmul Ant Man 2015 online intra la categoriile : actiune , aventuri , sf si este unul din mult asteptatele filme 2015 care insa se pare ca a dezamagit un pic .
Vizioneaza acum Ant Man 2015, film online subtitrat romana versiune bluray cu imagine si sonorizare de inalta calitate , un film pe care il recomand cu mare placere .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *