News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sunt pantofii cu toc un MUST în garderoba ta? Află care sunt avantajele și dezavantajele tocurilor pe care le purtăm zi de zi! Sunt pantofii cu toc un MUST în garderoba ta? Află care sunt avantajele și dezavantajele tocurilor pe care le purtăm zi de zi!
Please follow and like us:
Pin Share

Pantofii cu toc…cui nu i-ar plăcea să îi poarte? Nu există femeie care să nu cunoască celebrul citat al lui Marilyn Monroe “Dați-I unei fete pantofii potriviți și va cuceri lumea!”. Să porți tocuri înseamnă să fii o femeie cu personalitate, elegantă și încrezătoare. Cu toate acestea, dincolo de beneficiile de ordin estetic pe care tocurile ți le oferă, există și probleme despre care poti citi aici care vin la pachet cu acestea, precum dureri de picioare, de spate, probleme cu coloana sau cu articulațiile. Așadar, merită să plătim acest preț doar pentru a ne simți mai frumoase?

Să vedem avantajele și dezavantajele purtării în mod frecvent a încălțămintei cu toc:

Avantaje

  1. Tocurile fac piciorul mult mai frumos și mai subțire. Dacă ești o femeie minionă, cu picioare mai groase, atunci tocurile îți vor schimba complet înfățișarea. Picioarele tale se vor alungi și nu vor mai părea nici atât de groase. Dacă le asortezi și la o fustă mai scurtă sau la pantaloni slim fit, cu siguranță picioarele tale vor arăta superb. Poți găsi o varietate de pantofi și sandale de piele pentru damă pe site-uri de specialitate, care oferă produse de top.
  2. Pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp. Desigur, este mult mai ușor să porți tocuri vara decât iarna, când riști să aluneci pe gheață sau să îți înghețe picioarele, însă dacă pentru tine tocurile sunt accesoriul care nu trebuie să îți lipsească, atunci vei face tot posibilul să te descurci indiferent de vremea de afară.
  3. Te constrâng să adopți o poziție dreaptă. Acesta e un mare avantaj al tocurilor, deoarece ca să poți sta pe ele trebuie să îți menții coloana dreaptă. În acest fel, postura ta denotă siguranță, feminitate și frumusețe.
  4. Completează o ținută elegantă. Cu siguranță atunci când te duci la un eveniment unde dress code-ul este cocktail sau black tie nu ai cum să renunți la tocuri. Ele sunt elemental care definesc un look sofisticat, elegant și trendy.

Dezavantaje

  1. Tocurile înalte sunt extrem de incomode. Sunt femei care oricât de mult s-ar chinui să reziste pe ele, ajung să aibă niște dureri de picioare și de spate încât preferă să renunțe la ele sau să aleagă încălțăminte cu un toc mai jos și mai gros.
  1. Îți provoacă probleme cu coloana. Medicii spun că excesele pe care le facem în tinerețe vor avea consecințe la vârste mai înainte. Tocurile pot cauza, în timp, dureri de spate sau deformări serioase ale coloanei, din cauza presiunii la care este supusă atunci când mergem pe tocuri.
  2. Îți deformează degetele de la picioare și provoacă multe bătături. Doar ca să arăți bine, poți să îți înghesui degetele în cele mai strâmte perechi de pantofi. Acest lucru, în timp, va duce la probleme cu unghiile și chiar la deformarea degetelor. Să nu mai vorbim de bătături și bășici, care sunt adevărate bătăi de cap!

Așadar, tocurile sunt un element important pentru orice tip de outfit. Este foarte greu să renunți la ele, însă ar trebui să te gândești să le porți doar la ocazii care cer în mod express purtarea de tocuri. În acest fel ai grijă și de sănătatea ta și te poți bucura în continuare și de feminitatea și eleganța oferite de pantofii cu toc.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *