News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba se amână pe anul viitor Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba se amână pe anul viitor
Please follow and like us:

Săptămâna trecută la Békéscsaba (Ungaria) a avut loc o întâlnire de lucru între viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar și primarul orașului vecin, Szarvas Péter având ca temă cea de a XXIII-a ediții a  Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba.  În urma discuțiilor purtate, reprezentanții celor două orașe au căzut de acord cu amânarea organizării evenimentului în contextul actualei epidemii de coronavirus.

Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba.

Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021.

În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior.” – a declarat viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.