News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Se aşteaptă un weekend de senzaţie la X Factor, cu muzică, emoţii şi foarte multe surprize pentru telespectatorii Antena 1! Aşa cum s-a întâmplat şi în cadrul ediţiilor trecute, pe lângă finaliştii supershowului vor urca săptămâna aceasta pe cea mai mare scenă de sticlă din România şi invitaţii speciali ai emisiunii, o formaţie cu istorie, foarte îndrăgită de publicul român. După ce Oceana şi mai apoi Voltaj au stârnit ropote de aplauze în cadrul unui incredibil show live, duminica aceasta a venit rândul formaţiei Holograf să ridice publicul în picioare şi să ofere concurenţilor X Factor un model de profesionalism şi o frumoasă demonstraţie de respect faţă de public şi reciproc.

Pe parcursul galelor live X Factor, difuzate în fiecare sâmbătă şi duminică la Antena1, o serie de îndrăgiţi artişti din România, dar şi de peste hotare se vor întâlni cu telespectatorii supershowului,  oferindu-le momente muzicale deosebite şi multe alte surprize. Duminica aceasta, Holograf va veni la întâlnirea cu publicul X Factor, urmând ca săptămânile viitoare Direcţia 5, îndrăgita artistă internaţională In-grid şi Alexander Ryback să încânte publicul român.

Emoţiile cresc cu fiecare ediţie la X Factor! În cea mai dură competiţie pentru recunoaştere, dar şi pentru fabulosul premiu de 200.000 de euro, au mai rămas acum doar 10 concurenţi, după ce la acest sfârşit de săptămână două trupe au fost supuse duelului. X-treme şi T&L au însumat cele mai puţine voturi din partea publicului, iar cea care a trebuit să decidă cine rămâne şi cine pleacă a fost chiar mentorul lor, Paula Seling. Copleşită de această decizie dificilă, Paula Seling a anunţat plângând că trupa care va părăsi X Factor va fi X-treme. Pe parcursul acestei săptămâni, concurenţii rămaşi în competiţie se vor pregăti intens pentru a convinge telespectatorii că locul lor este pe marea scenă X Factor şi că merită din nou aplauzele sincere, votul publicului şi admiraţia mentorilor.

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediţie de gală deosebită ce va avea ca temă melodii celebre din filme care au scris istorie. Telespectatorii  îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *