News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Supranumit ”Litoralul vestului”, presa centrală îl numește ca și ”Lacul morții” Supranumit ”Litoralul vestului”, presa centrală îl numește ca și ”Lacul morții”
Please follow and like us:
Pin Share

Un tânăr de numai 28 de ani, Cristian Sangeorgean, din Arad, s-a înecat sub privirile prietenilor, în „balta morții” , care este promovată sub denumirea de „litoralul din vestul țării”.

Cristi a fost un tânăr liniștit, sufletist, care a fost crescut de bunica lui, însă destinul lui a fost unul extrem de trist.

Coincidența tragică face că în noaptea de luni spre marți ( 28 iunie-29 iunie n.red) , Cristi a ajuns acasă întors din Germania, unde a fost plecat la lucru să câștige un ban cinstit. Marți după-masa, el a fost chemat să meargă cu prietenii la „o bere” pe malul unui lac din localitatea Ghioroc ( de lângă Arad), lac ce este promovat în țară, ca fiind ” Litoralul din vestul țării”.

Defapt, acest „litoral din vest” nu este nimic altceva decât o baltă, ce are o adâncime destul de mare, și cu multe gropi, la numai 3 metri distanță de mal.

Ciudat este faptul că în momentul în care tânărul a sărit în apă, la fața locului nu era prezent niciun salvamar, deși, primăria Ghioroc a angajat șapte salvamari pentru așa-zisa „plajă”. Unul dintre salvamarii de serviciu, care-și încheiaseră deja programul era prezent la fața locului, însă nu a intervenit, precizând că programul lui s-a încheiat.

Tragedia este ca o copie la indigo, la ceea ce s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, când un alt tânăr s-a înecat în respectiva baltă. stiripesurse.ro

 

admin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *