News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Surpriză mare, sub coş: FCC Baschet Arad – “U” Cluj 62-64! Surpriză mare, sub coş: FCC Baschet Arad – “U” Cluj 62-64!
Please follow and like us:
Pin Share

Sosită la meci în doar nouă jucătoare, Universitatea Cluj-Napoca a furnizat marea surpriză în această seară în Polivalentă, în faţa celor de la FCC Baschet Arad. “Galben-albastrele” nu s-au regăsit aproape deloc, pe tot parcursul jocului, iar piesele de bază au fost în zi slabă. Dovadă şi procentajele modeste în special la aruncările de trei puncte. Echipa lui Dejan Mudresa a fost condusă cu 15-8 după primul sfert şi apoi, cu 33-27 la pauza mare, iar gluma s-a îngroşat în ultimele două sferturi.

Americancele Clujului au facă legea în faţa unei apărări adormite a Aradului, cu toate că gazdele au mai echilibrat în sfertul trei, încheiat egal, 48-48. Finalul avea să fie dramatic, cu ambele echipe trecând pe rând la conducere. Totuşi, oaspetele au fost mai inspirate şi precise sub coş, iar arădencele au ratat ultimul atac, pentru un incredibil 62-64 (8-15, 19-18, 21-15, 14-16)!

Pentru FCC Baschet Arad au jucat: Karakasevic 16, Webb 13 (1×3), Fodor 11 (1×3), Akathiotou 9 (1×3), Hadzovic 9 (1×3), Ardelean 2, Bartok 2, Mercea, A.Pop, Neagu şi Ciotir. La “U” s-au remarcat King şi Ford, cu 21 (2×3), respectiv 18 puncte. Pentru arădence e a doua înfrângere în patru runde, campionatul urmând să ia o pauză de aproape trei săptămâni, ca urmare a acţiunilor echipei naţionale.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *