News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

SUTE DE PACHETE DE TIGARI AU FOST CONFISCATE LA VAMA NADLAC SUTE DE PACHETE DE TIGARI AU FOST CONFISCATE LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Poliţiei de Frontieră Nădlac au descoperit ascunsă şi nedeclarată sub bagaje într-un autoturism, cantitatea de 29.800 de ţigări, pe care un cetăţean român intenţiona să o introducă ilegal în ţară.

 

În data de 08.01.2016, în jurul orei 20.20, la P.T.F  Nădlac- Csanadpalota, s-a prezentat la controlul de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Nicolae S., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Arad, conducând un autoturism marca Volskwagen Passat înmatriculat în Germania. Împreună cu acesta mai călătorea şi cetăţeanul Laios G., în vârstă de 19 ani, proprietarul maşinii.

La controlul specific efectuat asupra autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagaj, ascunsă sub bagajele personale, cantitatea de  29.800 de ţigări marca Ashima.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun, ţigările fiind ridicate în vederea confiscării.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *